reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Patates Cipsli Fırında Tavuk Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Nisan 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeleri
4 parça kemiksiz tavuk göğsü
1 bardak un
1 kaşık tuz
1 kaşık karabiber
1 kaşık sarımsak tozu
1 kaşık soğan tozu
4 çırpılmış yumurta
2 bardak parçalanmış patates cipsi
Patates Cipsli Fırında Tavuk Nasıl Yapılır?
1 kapta un ve baharatları karıştırın.
Tavukları çok küçük olmayacak parçalara kesin.
Tavukları önce unlu karışıma bulayın.
Daha sonra yumurtaya batırın ve en son parçalanmış cipsle kaplayın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisinde önceden ısıtılmış 220 derece fırında 20 dakika pişirin.

Hiç yorum yok: