reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kuzu Etli Enginar Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Nisan 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeleri
2 kaşık zeytinyağı
400 gram kuzu kuşbaşı
1 adet kuru soğan
1 kaşık salça
6-7 adet temizlenmiş enginar
Tuz
Karabiber
Limon
Dereotu
Kuzu Etli Enginar Nasıl Yapılır?
Bir tencerede zeytinyağı ile etleri her tarafı kahverengi olana kadar kavurun.
Yemeklik doğranmış soğanları da ilave edin ve kavurmaya devam edin.
Salça ve baharatları ilave edin.
3 su bardağı su ilave edip 25-30 dakika kadar kısık ateşte pişirin.
Temizlenmiş enginarları limon ile ovun ve 4'e bölün.
Enginarları da tencereye ekleyin ve 25-30 dakika daha pişirin.
Dereotu serperek servis edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: