reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Acılı Çıtır Biftek Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Nisan 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeleri
300 gram jülyen doğranmış biftek
100 gram mısır nişastası
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı acı kırmızı biber
1 çay kaşığı sarımsak tozu
1 yemek kaşığı sıvı yağ
4-5 adet doğranmış taze soğan
1 adet jülyen doğranmış kırmızı biber
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı ketçap
1 yemek kaşığı acı sos
Acılı Çıtır Biftek Nasıl Yapılır?
Etleri bir kasede mısır nişastası ve baharatlar ile iyice harmanlayın.
Kızgın yağda 3-4 dakika kızartın.
Bir tavaya yağı koyun.
Soğan ve biberleri 1 dakika kadar soteleyin.
1 yemek kaşığı soya sosu ekleyin.
1 yemek kaşığı acı sos ekleyin.
1 yemek kaşığı ketçap ilave edin.
Kızarttığınız etleri tavaya alın.
1- 2 dakika kadar pişirin ve servis edin.

Hiç yorum yok: