reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

ÜZÜNTÜYÜ NASIL YENDİ

Yazar fotoahmet 9 Nisan 2018 Pazartesi 0 yorum
Büyük bir kaza geçirmiş , karısını ve iki kızını kaybetmişti. Üstelik kendi kullandığı arabada . üstünden aylar geçtiği halde kendine gelememişti .
  Çalışamıyordu kirayı ödeyemedi . Bütün eşyasını satıp oğlu ile annesinin evine yerleşti . 
 Yemek yiyemiyor , uyuyamıyordu . Bazen vücudu uyuşuyor , kaskatı kesiliyordu . Sürekli depresyon ilaçları alıyor ama faydası olmuyordu . Hayatta kalan tek evladı için kendini toparlaması gerektiğini biliyor ama başaramıyordu . Annesinin emekli maaşı olmasa nasıl geçinirlerdi bilmiyorum .
  Birgün oğlu teknoloji ve tasarım dersi için yardım etmesini istedi . Bereber bir maketi tam üç saatte tamamladılar . Birden kendini çok rahatlamış hissetti . Üç saat boyunca aylardan beri İlk defa derdini unutmuştu . O gece rahat uyudu .
  Ertesi gün kendini işe vermeye karar verdi . İşine geri döndü . Akşamları spor salonuna yazıldı . Hiç boş kalmamaya çalışıyor ,kendini sürekli meşgul ediyordu . Hafta sonları oğluyla bahçede çalışıyor çiçek yetiştiriyorlardı . Çok yorgun olduğu için geceleri hemen uyuyordu . iştahı düzelmiş , ilaçları çoktan bırakmıştı. Küçük kulübenin bahçesi ve balkonu çiçek bahçesine döndü .                                                                                     
  Sürekli kendini meşgul ederek üzüntüyü yenmeyi başardı .               
Rabbim sıkıntısı olan herkese sabır ve çare versin inşallah. 

Hiç yorum yok: